

Solutions Table Meeting

August 29, 2018 9:00 am - 3:30 pm Ft. Worden, Wing Up South Room

AGENDA

- 9:00 WELCOME AND INTRODUCTIONS (15 minutes)
- 9:15 PULSE TAKING: WHAT WE'VE DONE SO FAR; WHERE WE ARE; WHAT TODAY LOOKS LIKE (30 minutes)
- 9:45 DESIRED ATTRIBUTES OF SOLUTIONS: CREATE A FRAMEWORK (45 minutes)
- **10:30** BREAK (**15** minutes)
- 10:45 POTENTIAL SOLUTIONS: REVIEW IDEAS FROM PAST DISCUSSIONS, CLARIFY AND REFINE, ADD NEW IDEAS (1 hour 15 minutes)
- 12:00 LUNCH (30 minutes; provided for Solutions Table members)
- 12:30 POTENTIAL SOLUTIONS continued (30 minutes)
- 1:00 EXPLORING THE FRAMEWORK: IDENTIFYING INITIAL SUITE OF POTENTIAL SOLUTIONS FOR FURTHER WORK (45 minutes)
- 1:45 BREAK (15 minutes)
- 2:00 POTENTIAL SOLUTIONS: INFORMATION NEEDS, NEXT STEPS (45 minutes)
- 2:45 UPDATES AS NEEDED (15 minutes)
- 3:00 PUBLIC COMMENT (3 min per person; agenda times will be adjusted as needed)
- 3:15 WRAP UP AND NEXT STEPS INC NEXT MEETING TIMING AND LOCATION (15 minutes)
- 3:30 ADJOURN